Scroll to top
cs

Zemní práce

– Úprava terénů, zasypávání výkopů
– Zemní práce pro výstavbu domů, parkovišť a různých ploch
– Příprava území pro výstavbu obytných a průmyslových objektů
– Skrývka ornice a přesun zeminy
– Hloubení základů pro sklepy, garáže, rodinné domky a průmyslové objekty
– Výkopové práce pro jímky, septiky a bezény
– Výkopové práce pro rozvod všech inženýrských sítí
– Výkopové a přípravné práce pro stavby
– Výkopové  práce pro kolektory tepelných čerpadel a čističky odpadních vod

Hlavní lokalitou naší působnosti je převážně hodonínsko oblast kyjova.

Práci provádíme vždy podle Vašich požadavků a zadání. O kvalitě služeb a dlouholeté zkušenosti, nejlépe vypovídají naše reference.

Zemní práce pro firmy i jednotlivce

Výstavba rodinných domů, průmyslových objektů, firemních sídel, parkovišť nebo sportovních areálů se neobejde bez zemních prací. Hledáte-li spolehlivého partnera pro svůj projekt, obraťte se s důvěrou na firmu Řihák ze Svatobořic-Mistřína u Kyjova. V oboru zemních prací máme dlouholeté zkušenosti, pracujeme kvalitně, dodržujeme termíny, nabízíme příznivé ceny. Zajistíme zemní práce pro výstavbu obytných i komerčních objektů, provedeme úpravu terénu, zasypání výkopů a prohlubní. Odvezeme a přivezeme zeminu, písek, štěrky a další materiál podle potřeby. Působíme zejména v oblasti Uherské Hradiště – Hodonín – Břeclav – Brno, nabízíme služby v celém Jihomoravském kraji.

Výkopové práce a hloubení základů

Stavíte bazén, potřebujete uložit vodovodní potrubí nebo vyhloubit základy pro stavbu garáže? Firma Řihák vám zajistí veškeré výkopové práce rychle, kvalitně a v dohodnutém termínu. Provádíme výkopové práce pro výstavbu jímek, septiků a bazénů i pro pokládku inženýrských sítí. Zajistíme přípravné práce a úpravy terénu pro stavby – vyhloubíme základy pro rodinné domy, garáže, sklepy, průmyslové a zemědělské budovy. Zajišťujeme rovněž výkopové práce pro kolektory tepelných čerpadel a čističky odpadních vod. Služby nabízíme jednotlivcům, obcím, firmám a organizacím.

Demolice staveb a zpevněných ploch

Koupili jste lukrativní pozemek se stavbou k demolici? Chystáte se k zásadní rekonstrukci průmyslového areálu, nebo potřebujete odstranit zpevněný či betonový povrch? Firma Řihák provádí veškeré demoliční práce na obytných i průmyslových budovách i bourání betonových a jinak zpevněných ploch. Nabízíme provedení demolice zděných a betonových objektů hydraulickým kladivem. Veškerý materiál podle vašich požadavků odvezeme vlastní autodopravou. Disponujeme všestranným technickým vybavením pro různé druhy demoličních prací a souvisejících činností.

Máte zájem o naše služby?

Zadejte vaše údaje a my vás budeme
obratem kontaktovat.