Scroll to top
cs

Autodoprava

Komplexnost námi nabízených služeb dokazuje i činnost v oblasti Autodopravy. K zemním pracem nabízíme rovněž odvoz sutí a materiálů, přepravu všech materiálů a logistickou činnost.
V rámci autodopravy Vám dále nabízíme pronájem přepravních kontejnerů vhodných pro sypké směsy a domovní odpad.
Více informací Vám rádi poskytneme telefonicky či e-mailem.

Nákladní autodoprava rychle a spolehlivě

Na Hodonínsku, v Uherském Hradišti, Břeclavi, Brně a okolí nabízíme nákladní autodopravu pro dovoz a odvoz stavebních materiálů, zeminy i odpadů. Firma Řihák ze Svatobořic-Mistřína u Kyjova poskytuje služby nákladní autodopravy v rámci zakázek na zemní a výkopové práce i samostatně. Disponujeme vlastní technikou a rozsáhlým vozovým parkem. Nabízíme profesionální služby za příznivé ceny, máme dlouhodobé zkušenosti. Zajistíme logistiku, přizpůsobíme se vašim požadavkům a možnostem. Pracujeme sedm dní v týdnu, vyjdeme vám vstříc.

Zemní a výkopové práce včetně autodopravy

V rámci zakázek a na zemní a výkopové práce se soustředíme na přepravu zeminy, suti, písku, štěrků. Dopravíme veškerý stavební materiál na vaši stavbu – přepravujeme písek, štěrk, zeminu, recykláty i hutní materiály. Odvezeme a uložíme sutě, beton z demolic, stavební odpad i domovní odpad. Vše odvezeme na skládku určenou pro daný materiál. Máme všechna potřebná oprávnění pro autodopravu i nakládání s odpady. Dbáme na šetrný přístup k životnímu prostředí.

Odstraňování a odvoz přírodních materiálů

Díky vlastní výkonné technice a komplexnímu pojetí našich služeb v oblasti zemních prací a autodopravy můžeme nabídnout i kvalifikovanou pomoc při odstraňování materiálu po přírodních kalamitách a živelních pohromách. Zajišťujeme odstraňování a odvoz sněhu, odvoz zeminy, likvidaci následků povodní, přívalových dešťů, sesuvů a propadů půdy. Odstraníme pařezy a další přírodní překážky.

Máte zájem o naše služby?

Zadejte vaše údaje a my vás budeme
obratem kontaktovat.